Keskin'in tarihi yeniden canlanıyor

Keskin

Keskin Kaymakamlığı tarafından düzenlenen " Benim Gözümle Keskin " ve " Ailemle Düşlediğimiz Keskin” konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Rahmi Pehlivanlı konağına önünde düzenlenen törenle verildi. Ödül törenine katılan Vali Ali Kolat,

MÜTHİŞ RESİM SERGİSİ
Keskin Kaymakamlığının " Benim Gözümle Keskin " ve " Ailemle Düşlediğimiz Keskin” konulu resim yarışmasında dereceye giren katılımcılara Rahmi Pehlivanlı Sanat Konağında düzenlenen törenle ödülleri verildi. Törene Vali Kolat’ın yanı sıra keskin Kaymakamı İlker Özcan, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Jandarma Alay komutanı Harun Karabulut,İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay il müdürleri, ilçe müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kırıkkale Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi öğretim görevlileri tarafından oluşan Jüri tarafından belirlenen ve Keskin Kaymakamlığı önderliğinde yapılan resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri ve hediyeleri verildi.

KESKİN’İN TARİHİ ÇOK ESKİ
Ödül törenine katılan Vali Ali Kolat Keskin tarihi bir yerleşim yeri olduğunu ifade etti Kolat, “Keskin’in Güzel bir tarihi doku var. Bu dokuyu yaşatmak anlamında çalışmalarımız devam ediyor. Bizler bu çalışmayı devam ediyoruz. Rahmi Pehlivanlı konağına ciddi kaynak aktardık. İhalesini yaptık ve bu noktaya geldi amacımız tarihi dokulara sahip çıkmak Keskin’de güzel tarihi doku var. Bundan sonra da devam edecek çok güzel tarihi yerler var keskin neden bir Beypazarı, Safranbolu olmasın yeter ki sahip çıkılsın. Biz elimizden gelen kaynağı aktarıyoruz bu resim sergisi çok anlamlı oldu” diye konuştu.

RESTORASYON TAMAMLANDI
Rahmi Pehlivanlı’nın evinin Fiziki restorasyonu bittiğini söyleyen Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan “Restorasyonunu bitmesinin ardından kaymakamlığımız önderliğinde geçtiğimiz aylarda başlatılan " Benim Gözümle Keskin " ve " Ailemle Düşlediğimiz Keskin” konulu resim yarışması düzenledik. Düzenlenen yarışmasının sonlanmasının ardından Restorasyonu biten Rahmi Pehlivanın yaşadığı evinde ödül alan resimleri sergiliyoruz. Bu vesile ili hem sergi hem de binamızı göreceğiz yaz içinde müze işleminin bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

HEDİYELERİ VERİLDİ
Yarışmada dereceye giren Selda Arslan, Rabia Sultan Türken, Hacer Atakul, Soner Vural, Galip Çağlar Koçoğlu, Muhammed Can Şahindoğan ile mansiyon ödülü olarak Selma Korkmaz, Murat Berkyürek’e ödülleri Vali Kolat, Kaymakam İlker Özcan, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay tarafından verildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ